Tilbehør til bilen din

Det finnes jo en rekke type tilbehør du kan ha til bilen din. Dette kan være for å pynte på bilen din, men det kan også være teknisk tilbehør som gjør opplevelsen av bilen din mye bedre.

Navigasjon

Dette er nok noe av det vanligste tilbehøret når det kommer til bil, for bilen er jo et fremkomstmiddel. Vi kan naturligvis ikke huske alle ruter og alle veier vi skal kjøre, så det har ofte vært populært å bruke GPS eller andre typer navigasjonsutstyr. De siste årene har mobilen blitt brukt som navigatør, noe som gjør at utstyr som holder mobiltelefonen og lader den mens den også navigerer, er noe av det som selger mest.

Estetisk tilbehør

Dette er noe som gjør bilen til ens egen. Noen liker å pynte bilen med seteinnlegg og skifte ut interiøret. Det finnes tilbehør som for eksempel Wunderbaum, som er populært. Dette gir også bilen din en spennende lukt. Det finnes også mange som liker at bilen deres har klistermerker og annen pynt. Dette er også lett å få tak i.

Praktisk tilbehør

Har du liten tid om morgenen? Hvorfor ikke skaffe deg en kaffetrakter til bilen din? Vi liker jo alle å drikke litt god og varm kaffe på en tidlig og kald morgen. Du kan finne flere som kan kobles til lightertenneren.

Er du travel og ikke alltid får tid til å lage din egen mat, da kan du også få tak i bord som fester seg til rattet. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å søle noe som helst ned i setene dine. Slike bord er også veldig enkle å vaske.

Det å bo i bilen

Dette er nok ikke like vanlig i Norge, men i for eksempel USA er det mange som har bestemt seg for å bo i bilen sin. Da kan du for eksempel skaffe deg en bildusj, noe som gjør at du kan dusje utenfor bilen din. Du kan også skaffe deg en combi-camp eller et telt som knyttes til taket på bilen din. Det finnes også madrasser som passer til spesifikke typer biler.