Populær styling i bil

Det finnes en rekke ulike tema du kan ha når du styler bilen din. Her skal vi forklare deg litt mer om noen populære temaer.

Hvordan utforme tema?

Dette er veldig individuelt. Noen velger å ha tema inni bilen, mens andre velger utenpå. Selvsagt er det jo mest imponerende å ha kombinert begge sammen. Noen eksempler på temaer som man ofte kan se igjen og igjen er disse:

Flammetema

Vi har alle sett de svarte bilene som har lakkert flammer på sidene. Dette er like tøft hver eneste gang. Noen tar det til og med så langt at de har flammer på innsiden av bilen også. Her er det snakk om betyr interiøret, at de har skinnseter med flammer sydd på og at de har farge-koordinert alt inne i bilen. Dette er et tema vi spesielt ser på biler fra 50-tallet, ettersom det er ganske rockabilly.

Pokertema

Er du en high-roller? Da er kanskje poker-tema noe for deg. Dette kan du spesielt fokusere på inne i bilen. Ha ulike kort som seter og terninger i vinduet. Dette gjør at du virkelig kan få en Las Vegas-opplevelse inne i din egen bil.

Bingotema

Dette høres ganske harry ut, men når du ser det gjennomført så er det faktisk ganske stilig. Det å bruke ulike tall og farger er enormt kult, spesielt hvis du spiller Gratis Bingo i tillegg. Det er ulike fargetemaer du kan bruke når du velger et bingotema, men det mest vanlige er vel rødt.

Fargetema

Dette er noe som har blitt svært populært i det siste. Mange velger å kjøpe biler som er pastellfargede for så å ha pastellfarget interiør inne i bilen. Denne typen tema er noe som er mer populært hos kvinner enn hos menn. Det er lett å vedlikeholde og alltid imponerende.

Det å velge et tema for sin egen bil kan være vanskelig, men her har du noen eksempler på hva som er populært. Kanskje du er litt utradisjonell og vil ha et tema ingen andre har? Da er det absolutt muligheter for det, fordi du kan skaffe deg tilbehør til bilen i alle typer design. Kanskje du til og med vil lage ditt eget?