Style bil

Det finnes så utrolig mange måter å style en bil på. Det er mange faktorer som spiller inn på hvordan du kan style bilen din, så her vil vi gi deg noen innspill til hva som er mulig.

Hvilken bil har du?

Dette er jo det første spørsmålet du må stille deg selv, enten du planlegger å kjøpe en bil eller om du allerede har en. Dette snevrer inn mulighetene på hva du kan gjøre med bilen din. Det er jo ikke alt som er mulig med en kabriolet som er mulig med en stasjonsvogn. Derfor er det greit å ha et godt utgangspunkt.

Hva er det du liker?

Hva slags stil har du? Hva slags farger er det du liker? Liker du at bilen skal se skikkelig annerledes ut eller liker du det klassiske? Vil du ha en senket bil eller en bil med sykt fete felger? Det hjelper å ha en visjon før du begynner å style din egen bil. Det er for eksempel veldig populært med originale biler, der det å style bilen vil si å få den så lik originalproduksjonen som mulig.

Lakkering

Dette er noe som har blitt mer og mer populært de siste tiårene. Altså å lakkere bilen med flammer, mønstre og faktisk bilder. Hvis du sjekker ditt lokalområde er vi sikre på at du kan finne noen som lakkerer biler i forskjellige farger, mønstre og bilder. Kanskje du vil skille deg ut fra resten med en skikkelig spesiell farge på bilen? Lakkering kan virkelig gi bilen din et annerledes uttrykk.

Interiør

Dette er ofte noe som er undervurdert i bilverdenen – at interiøret skal være fint. Dette er et fokus som særlig mange kvinner har. Det å ha seteunderlag og kanskje noen puter i bilen er veldig populært. Det er spennende å spesialisere interiøret inne i bilen. Det er absolutt mye som er tilgjengelig her. Kanskje du skal ta en «Pimp My Ride» og installere en TV i bilen din? Det er jo mulig, så hvorfor ikke prøve seg på det?

Veteranbiler

Det å style veteranbiler er noe som er litt kontroversielt. Det er mange som mener at veteranbiler skal være så lik originalen som overhodet mulig, men det er absolutt mulig å style en bil slik at den blir en moderne versjon av originalen. Det kan være en utfordring, men en utfordring som er verdt det.

Restaurering

Dette er jo en helt annen måte å style biler på, fordi du restaurerer en bil som ikke egentlig kan brukes. Dette gjør at du kan ta helt andre valg. Du kan velge interiør, lakkering og hva slags stil det skal være. Dette gir deg stor frihet på alle mulige felt. Dette gjør at du kan skape din drømmebil og er et prosjekt som kommer til å ta lang tid. Dette gjør nok også at du kommer til å sette pris på bilen din så utrolig mye mer.

Vi har gitt deg litt innsikt i hvilke spørsmål du må stille deg selv hvis du planlegger å style din egen bil. Det kan lønne seg å sette tid til planlegging slik at du får best mulig resultat. Hva er det du kan gjøre selv, og hva bør du få hjelp av andre til å gjøre? Det er også en måte å planlegge seg fram til et resultat på.